Nederlandse vlag  Flag of the United Kingdom  vlag thailand

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het huis Baan Wipawadee is ruim van opzet. Een ruime zitkuil, met daaromheen een corridor die toegang biedt naar de drie slaapkamers en twee badkamers, vormt tezamen met de studie-, computerhoek en de geheel open keuken een zeer ruime living. Uiteraard is de inpandige keuken van alle gemakken voorzien, met daarnaast een buitenkeuken aan de achterzijde van het huis. Fijn om kookluchtjes buiten de deur te houden van bijvoorbeeld patat of gebakken vis en natuurlijk de gekruide Thaise gerechten en curry's.
Aan één zijde van de woning bevindt zich de hoofdslaapkamer met zijn eigen ruime luxe badkamer. Aan de andere kant van deze villa zijn twee extra slaapkamers voor als u bezoek ontvangt, ook met een eigen badkamer en toilet. Deze extra slaapkamers zijn voorzien van internet, kabel TV en meer voorzieningen, om ook ingericht te kunnen worden als kantoor of als hobbykamer.
Om te kunnen genieten van het heerlijke klimaat van Chiangrai in Noord-Thailand heeft dit huis een overdekt terras, welke met een grote schuifpui direct aansluit op uw ruime living en dus de feitelijke woonruimte aanzienlijk vergroot. Met uw auto('s), brommer, motor of fietsen is rekening gehouden, door overdekt parkeren en een stalling. Met een totale inpandige oppervlakte van 144 M² en buitenpandig overdekte oppervlakte van 140 M², dus in totaal 284 M² bebouwde oppervlakte, is deze luxe villa zeer ruim te noemen. Speciale voorzieningen in dak en plafonds en ventilatieopeningen onder de dubbele buitenmuren zorgen, ook zonder airconditioning, voor een aangenaam woonklimaat.
Het is aangenaam en ruim wonen in het huis model "Baan Wipawadee" in de groene omgeving van ons project in Chiangrai.
Op dit moment geldt een voorverkoop aanbieding waardoor we u deze woning, inclusief het uniek gelegen grondstuk J-5a, kunnen aanbieden voor 4.400.000 Baht. Bij een koers zoals deze geldt in oktober 2016 betaalt u omgerekend in Euro's slechts € 113,161.=. Dus als u uw huis in Nederland verkoopt, dan houdt u waarschijnlijk een leuk bedrag over om van te gaan genieten in Thailand.

Belangrijk om te weten:
Huizen in Thailand leveren wij kant en klaar op, dus met een aangelegde tuin, ingerichte keuken, complete badkamers, afgewerkte vloeren en wanden. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw huis inrichten met uw meubels, waar wij desgewenst ook bij van dienst kunnen zijn.

 

Onderstaand afbeeldingen van het ontwerp van dit huis, we hebben natuurlijk meer afbeeldingen van het huis ontwerp van Baan Wipawadee die wij u graag gratis toe sturen, klik hier.

wipawadee03 wipawadee04 wipawadee08